dilluns, 25 de setembre del 2017

CONVOQUEM LA 3a RODA PEL DIA 25 D'OCTUBRE


A les 19.30h h. a la Plaça del Pi tallat 

La 3a Roda d'Homes contra la violència envers les dones ha estat convocada oficialment a la nostra ciutat pel dimecres 25 d'octubre a les 19.30h a la plaça del Pi Tallat.  En aquest cas organitzada pels Homes Igualitaris de Sta.Coloma, de recent creació i amb el suport de l'ajuntament i el Punt Omnia de Sta.Coloma de Cervelló.

Si esteu interessats en col·laborar en l'organització o pertanyeu a una entitat i voleu fer alguna acció al respecte durant l'acte, poseu-vos en contacte a homesigualitarisscc@gmail.com i estarem encantats de que ens ajudeu.

També ens podeu enviar un selfie (foto de mig cos) amb un dels cartells que veureu per la ciutat al correu homesigualitarisscc@gmail.com o al 635428295. Amb totes les fotos dels ciutadans que ens hagin enviat farem un video-muntatge que sigui testimoni del rebuig dels homes de Sta.Coloma envers la violència de génere.

L'acte en si consistirà en la lectura del manifest i del llistat de les víctimes d'aquest any, el minut de silenci i encesa d'espelmes i la rutllana dels homes. Finalment les dones seran convidades a sumar-se en aquesta Roda.

Us hi esperem a tots, grans i petits!!!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada